Nieuwe functionaliteit

1. Wanneer je in het verkoopscherm rechtsboven op klikt en vervolgens kiest voor de optie Verkooplijnen exporteren, dan heb je de keuze om een XLS- of CSV-bestand te exporteren met de informatie die op het scherm wordt getoond over de verkooplijnen van de actieve verkoop.

Aanpassingen/Quality of life

1. Correcties van betalingen worden niet meer afgedrukt op de verkoopbons en de facturen.
  2. Het is mogelijk om een betalingsvoorwaarde te selecteren op de schermen voor de facturen en tickets.
  3. Gebruikers die worden toegevoegd aan de gebruikersgroep beheerder worden nu ook administratorrechten toegekend.
  4. Er kunnen zoektermen worden ingegeven met enkele aanhalingstekens.
  5. Het is niet langer mogelijk om de nummerreeks van de tickets te selecteren vanaf het facturatiescherm en de nummerreeks van de facturen vanaf het ticketscherm.

Bugfixes

1. Filter leveranciers etiketten hersteld.
  2. Filter artikelgroep campagne hersteld.
  3. Filter artikelgroep kortingen hersteld.
  4. Verwijderde elementen worden niet meer getoond in de overzichtslijsten.
  5. Groothandel: verschil statistieken en export hersteld.
  6. Kortingen worden niet meer toegepast op gefactureerde lijnen.
  7. In het overzichtsscherm van de afdelingen en het detailscherm wordt nu steeds dezelfde naam van de afdeling getoond.
  8. Verplaatsen voorraad hersteld.