Artikelen > Artikel > Verwijderen ongebruikte artikels

Deze functie dient onder om artikels die foutief werden geïmporteerd eenvoudig te verwijderen. Een belangrijke voorwaarde voor het gebruik van deze functie is dat er nog geen voorraad bestaat van de artikels die je wil verwijderen. Is dat wel het geval, neem dan contact op met Soft Naert.

Verwijderen van artikels gaat als volgt:

1. Selecteer de leverancier waarvan je de artikels wenst te verwijderen.
  2. Kies linksboven de datum waarop de artikels werden toegevoegd. Als er ongebruikte artikels zijn, dan worden die weergegeven in de lijst.
  3. Klik rechtsboven op de knop Ongebruikte artikels verwijderen om de artikels te verwijderen.