Artikelen > Artikel > Operaties > In bulk aanpassen

Van artikels kunnen verschillende velden tegelijk worden aangepast. Dat kan als volgt:

1. Navigeer naar Artikelen > Artikel > Operaties > In bulk aanpassen.
  2. Optioneel: filter de artikellijst aan de hand van de optie Meer filters. Er kunnen namelijk slechts 1000 artikels tegelijkertijd worden aangepast.
  3. Selecteer de artikels die je wenst aan te passen en klik rechtsboven op In bulk aanpassen.
  4. Kies de instellingen die je wenst te wijzigen en klik rechtsboven op In bulk aanpassen. Eventueel kan je de selectie van artikels onderaan nog wijzigen.