Nieuwe functionaliteit

1. Module PIM
    • Er zijn nieuwe schermen toegevoegd waar gebruikers de modellen en de artikels die online mogen worden gepubliceerd overzichtelijk kunnen beheren en verrijken.
  1. Module Website
    • Er kan vanuit Furnqube een XML-bestand worden geëxporteerd met informatie over alle artikels en modellen waarvan is aangemerkt dat ze online mogen worden gepubliceerd. Dit bestand kan worden gebruikt om de artikels en modellen te publiceren op een webshop.
    • Er kan van Furnqube een API worden aangesproken om de voorraad van artikels op te vragen en verkopen aan te maken.

Aanpassingen/Quality of life

1. Wanneer we in het aankoopscherm met de muis over de omschrijving van een aankooplijn bewegen, krijgen we een pop-up te zien met de volledige omschrijving.
  2. In de firma-instellingen is het mogelijk om aan te geven of de opties voor commerciële berichten voor sms, e-mail of post voor nieuwe klanten standaard mogen worden ingeschakeld.
  3. In het overzicht van de facturatie werd een kolom toegevoegd voor de verkoper.
  4. De instellingen voor betalingsverzoek via QR-code die kunnen worden ingesteld in de firma-instellingen, kunnen nu ook worden overschreven in de filiaalinstellingen.
  5. In het scherm van de aankopen wordt op niveau van de aankooplijnen nu ook de verwachte leveringsdatum getoond als deze is ingevuld.
  6. In de lijst met de “Te vervolledigen orders” werd de filter “Web-/EDI-orders met enkel tekstlijnen” aangepast naar “Web-/EDI-orders met tekstlijnen” zodat ook orders met slechts 1 foutieve orderlijn kunnen worden teruggevonden.

Bugfixes

1. Na het downloaden van catalogussen wordt de overzichtslijst opnieuw geladen.
  2. Module Magazijnetiketten: filter voor leverancier werkt correct.
  3. De tellers op het detailscherm van de verkooplijnen tonen altijd de correcte hoeveelheden.
  4. De leveranciersnaam in het overzichtsscherm wordt correct weergegeven.