Artikelen > Catalogus > Toewijzen aan modellen

In deze rubriek bespreken we hoe de programma’s van een catalogus kunnen worden verbonden met bestaande modellen uit Furnqube. Totdat de programma’s zijn verbonden met een model uit Furnqube kunnen we de artikels van de programma’s niet gebruiken.

1. Wanneer we uit de lijst een catalogus kiezen, zien we een structuurweergave met alle programma’s uit de catalogus.
  2. Als we vervolgens een programma aanklikken dat artikels bevat, krijgen we een nieuwe lijst te zien met bovenaan een veld Model en daaronder een lijst met alle artikelen van het programma.
  3. Gebruiken het veld bovenaan om een bestaand model uit Furnqube op te zoeken.
  4. Selecteer een model om te verbinden met het actieve programma uit de catalogus.
  5. Er verschijnt een pop-up met de vraag of de artikels uit het programma mogen worden verbonden met het zojuist geselecteerde model.
  6. We kunnen ook elk artikel afzonderlijk verbinden met een verschillend model door te klikken op een artikel en een model te kiezen uit de lijst. We kunnen het artikel altijd terug verbinden met het model van het programma door op het -icoon te klikken.