Artikelen > Catalogus > Creatie artikel

Artikelen > Artikel > Artikellijst > Via catalogus

In deze rubriek bespreken we hoe we een catalogusartikel kunnen aanmaken. In de meeste gevallen zouden we een catalogusartikel niet op voorhand via dit menu worden aanmaken, maar tijdens het verkoopproces vanuit een bestaande verkoop. De werkwijze blijft echter dezelfde.

1. Wanneer we uit de lijst een catalogus kiezen, zien we een structuurweergave met alle programma’s uit de catalogus.
  2. Wanneer we vervolgens een programma aanklikken die artikels bevat, krijgen we een nieuwe lijst te zien met alle artikelen van het programma.
  3. Wanneer we daarna een artikel aanklikken, openen we het configuratiescherm.
  4. Zodra we alle opties hebben gekozen, klikken we rechtsboven op Artikel aanmaken.