Er werden een aantal probleempjes opgelost en een aantal optimalisaties doorgevoerd om de werking van FurnQube te verbeteren. De belangrijkste bugs die werden opgelost, zijn:

1. Wanneer het de artikelcode ingaf op het dashboard (startscherm van Furnqube), kwam je rechtstreeks in het venster ‘Ingave artikel’. Nu word je naar het scherm ‘Overzicht artikel’ gestuurd en kan je van daaruit de artikelfiche openen.

2. Bij het sorteren sprong de lijst ‘Afspraak maken’ niet automatisch naar boven (zoals bij andere overzichtslijsten). Dit werd aangepast.

3. De huidige limiet van 9MB voor bijlagen bij e-mails maakt het mogelijk dat de grootte van de e-mail net iets meer dan 10MB wordt, waardoor de e-mail niet wordt verstuurd. De limiet voor bijlagen werd daarom verlaagd naar maximaal 8MB.

4. Bij een groothandel die zonder ingave betalingen werkt, werd openstaande facturen mee afgedrukt op de nieuwe facturen voor hun klanten. Dit werd aangepast, zodat de openstaande facturen – die op zich wel al betaald kunnen zijn, maar niet als betaald werden geregistreerd in Furnqube – niet mee afgedrukt worden op de factuur.

5. Bij de leveringen kon het aantal verschillen in de agenda t.o.v. het datumveld. Dit lag aan het feit dat ook andere afspraken, gekoppeld aan de verkopen, op de agenda werden getoond. Dit werd aangepast, zodat enkel afspraken van de geselecteerde datum worden getoond in de agenda.

6. Wanneer op een verkoop een eerste vk-lijn werd geleverd en gefactureerd, kwam ook de 2de vk-lijn automatisch in de lijst van te factureren, ook al was dit artikel zelfs nog niet ingeboekt.

7. Wanneer meerdere bestanden tegelijk in OneDrive werden gesleept, werd de bestandsnaam voor alle bestanden gelijkgezet. Dit is niet langer het geval.

Aanpassingen

Om de ‘Quality of Life’ en de gebruiksvriendelijkheid nog te verbeteren, hebben wij volgende aanpassingen aangebracht:

1. Het veld om een IBAN-code in te vullen werd verlengd naar een maximum van 30 karakters.

2. Vanaf deze versie is het mogelijk om een login op niet-actief te plaatsen. Wanneer dit wordt gedaan, worden ook alle huidige ingelogde sessies van deze gebruiker beëindigd. De gebruiker zal met deze login niet meer kunnen inloggen totdat de login in Furnqube opnieuw wordt geactiveerd door een beheerder.

3. De ‘subcategorie’ werd toegevoegd aan de export van de statistieken.

4. Bij de creatie van een nieuwe login en het wijzigen van een bestaand wachtwoord, moet voortaan een sterk wachtwoord worden ingesteld: minimaal 8 karakters met minstens 1 cijfer of symbool en het wachtwoord mag niet hetzelfde zijn als de gebruikersnaam (login).
    De ‘reset’-knop werd verwijderd en de beheerder kan het wachtwoord nu wijzigen zonder het huidige wachtwoord te moeten ingeven.