Administratie > Standaardtabellen > Verkooplijniconen

In deze rubriek kunnen verkooplijniconen worden toegevoegd aan Furnqube. Deze iconen kunnen vervolgens in het detailscherm van de verkooplijnen worden ingesteld onder het tabblad Tekening. Deze tekening wordt vervolgens afgedrukt op de verkoopovereenkomst en op de aankoopbon. De toegelaten bestandsextensies zijn .JPG en .PNG.

De iconen kunnen worden verwijderd door erop te klikken en vervolgens op de knop Verwijderen te klikken.

Zoeken

Iconen uploaden

Met deze optie kunnen in één keer meerdere iconen worden geüpload. De toegelaten bestandsextensies zijn .PNG en .JPG.