Aankopen > Operaties > Receptie artikelen

1. Optioneel: voer een leverancier, aankoopnummer of verkoopnummer in om de resultaten te verfijnen.
  2. Klik op Filteren om de resultaten weer te geven.
  3. Selecteer de artikels die je wenst in te boeken en klik rechtsboven op Geselecteerde inboeken. Je kan de lijnen eventueel nog opsplitsen.
  4. Kies in het volgende scherm naar welke afdeling en op welke datum de artikels worden ingeboekt. Je kan ook nog de optie Prijsetiketten aanmaken activeren om prijsetiketten toe te voegen aan de wachtrij.