Administratie > Instellingen > Logins

In deze rubriek vind je een overzicht van de logins. De resultaten kunnen worden verfijnd aan de hand van zoektermen.

Een nieuwe login kan worden aangemaakt door in het overzicht rechtsboven te kiezen voor Nieuw. Je kan dan de volgende velden invullen:

Nieuwe login

Gebruikersnaam*

Wachtwoord*

Herhaal wachtwoord*

Taalcode*

Stel hier in in welke taal Furnqube door de gebruiker zal worden gebruikt.

Taalcode data*

Dit veld wordt in Furnqube nog niet gebruikt. Zorg ervoor dat dit veld dezelfde taal bevat als het bovenstaande veld “Taalcode*”.

Firma

Stel hier in tot welke boekhoudingen de login toegang heeft.